Timanttiporaus

Tarkasti ja siististi timanttiporalla

Timanttiporauksella tehdään reikiä koviin materiaaleihin kuten betoniin, kiveen tai tiileen. Timanttiporaus ei aiheuta pölyä ja runkomelua, joten se soveltuu niin korjaus- kuin uudisrakentamiseen. Kalustollamme on mahdollista porata niin lattiaan, seinään kuin kattoonkin.

Tyypillisiä timanttiporauskohteita ovat mm. ilmanvaihtoreiät, läpiviennit kaapeleille ja lvi-putkille sekä upotukset viemäreille ja sähkörasioille.

 

Mitä tulisi tietää timanttiporauksesta

Kattavalla nykyaikaisella kalustollamme pystymme tekemään reikiä aina 830mm asti. Kokeneet ja ammattitaitoiset timanttimiehemme tekevät työt siististi ja sovitun ajan mukaisesti. Vastaamme asiakkaan tarpeisiin nopealla aikataululla.

Millaisissa kohteissa tarvitaan timanttiporausta ja miksi?

Lue lisää
Timanttiporauksella saadaan porattua reikiä koviin materiaaleihin kuten betoniin, tiileen tai asfalttiin. Sillä saa tehtyä siistin ja mittatarkan reiän. Timanttiporaus katkaisee myös porattavassa materiaalissa olevat raudoitukset.

Mistä porauksen hinnoittelu muodostuu?

Lue lisää
Timanttiporauksen hinta muodostuu reiän halkaisijasta, porattavasta materiaalista ja sen paksuudesta. Timanttiporauksessa on myös aina oltava asianmukainen suojaus lialta sekä oikeanlaiset välineet.

Asiakkaamme ovat?

Lue lisää
Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, teollisuus, julkishallinto sekä yksityiset asiakkaat. Suoritamme porauksia rakennustyömailla, liiketiloissa, toimistoissa, tehtailla ja asuinhuoneistoissa. Yksityisasiakkailla on tarvetta timanttiporauksille esim. ilmalämpöpumppuja varten. Ilmavaihdon parantamine sokkelissa onnistuu timanttiporaamalla sokkeliin reikiä. Takan tai kiukaan asennuksen yhteydessä hormiin tulevat reiät onnistuu tarkasti timanttiporaamalla.

Muut palvelut

Timanttisahaus

Timanttisahauksella pystytään tekemään tarkkaa työtä, jota tarvitaan mm. ovi- ja ikkuna-aukoissa.

LUE LISÄÄ

Konevuokraus

Vuokraamme yrityksille ja yksityisille asiakkaille työkoneita rakentamisen ja kodin askareisiin.

LUE LISÄÄ

Toimisto

Tiilitie 3, 15550 NASTOLA

Soita meille

(+358) 458 669 339

Lähetä sähköpostia

simo.kukkola@drlkone.fi

Voit myös ottaa yhteyttä alla olevan lomakkeen avulla.